Известие

Collapse
No announcement yet.

помпа на съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помпа на съединителя

Сменил съм 2те помпи с нови, но след смяната на долната помпа ми потъва педала и колкото и да обезвъдушаваме никакъв ефект. Съмнявам се че е възможно да има дефект долната помпа, но не съм сигурен, че е от нея. И двете помпи ги сваляхме и няма омаслено по тях. Интересува ме някой знае ли горната помпа дали има пружинка? и от къде може да е проблема, ако са си читави помпите?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

И аз смених въпросната долна помпа на съединителя сам и след един час неуспешно обезвъздушаване се оказа ,че в казанчето спирачната течност е малко .Да не би и при теб това да е проблема

Comment

Първоначално публикувано от stan4o_ml Покажи съобщение
      И аз смених въпросната долна помпа на съединителя сам и след един час неуспешно обезвъздушаване се оказа ,че в казанчето спирачната течност е малко .Да не би и при теб това да е проблема
      Ами не е това проблема има си течност, даже доливаме като намалее и все същото.
      sigpic

Comment

щом не изтича течност, вероятно проблема е че горната помпа на педала изпуска. нищо че скоро си я сменял, случва се вътре цилиндъра ако не е изтъркан хубаво и има някой остър ръб, той да среже гумичката.
        точка

Comment

Макар и не точно по темата, от старата горна помпа здрава ли ти е гумено-металната втулка, която се нанизва на оста на педала? Много ми трябва такава, а се оказа че никъде не се продава като отделна част.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
            Ами не е това проблема има си течност, даже доливаме като намалее и все същото.
            Имах същия проблем както е твоя-гона помпа .Само че при мен след 7200об а натиснеш педала а остава долу.Помпата бе на 2 седмици.Смених я отново с нова и се оправи проблема.
            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
            ех.. Малкото КуВе
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
              Макар и не точно по темата, от старата горна помпа здрава ли ти е гумено-металната втулка, която се нанизва на оста на педала? Много ми трябва такава, а се оказа че никъде не се продава като отделна част.
              Съжалявам колега, но старата я изхвърлих, за което ме е яд.
              Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
              Имах същия проблем както е твоя-гона помпа .Само че при мен след 7200об а натиснеш педала а остава долу.Помпата бе на 2 седмици.Смених я отново с нова и се оправи проблема.
              Ще видя сега какво ще направиме и ако не се получи ще ми я сменят. При мен проблема се получи след смяната на долната помпа, но на горната помпа като я отворихме видяхме че няма пружинка и немога да се сетя на старата дали имаше...
              sigpic

Comment

Колеги проблема е отстранен. Оказа се скъсана гумичка на горната помпа, сменихме я и сега всичко е наред. Мерси за помощта
                sigpic

Comment

огледа ли цилиндърчето. ако има ръбче някъде, пак ще ти скъса гумичката.
                  точка

Comment

да всичко е наред мерси
                    sigpic

Comment

Working...
                    X